Winkelmedewerk(st) sollicitatiebrief – motivatiebrief

Sollicicatiebrief – winkelmedewerk(st)er

cv.nl
Onderstaande sollicitatiebrief is een voorbeeld van een sollicitatie n.a.v. een vacature voor een winkelmedewerk(st)er.

Downloaden voorbeeldbrief via kopiëren en plakken (copy-paste)

  • Kopiëren en plakken is eenvoudige manier om geselecteerde gegevens op deze pagina eenvoudig te kopiëren naar de plaats waar je tekst wilt gebruiken.
  • Selecteer de tekst op deze pagina en kopieer deze via de toetsencombinatie Ctrl + C en plak deze vervolgens via de toetsencombinatie Ctrl + V naar de gewenste locatie.

 

Motivatiebrief

[Jouw naam]
[Adres]
[Postcode]
en [Woonplaats]

[Naam bedrijf]
Ter attentie van [contactpersoon of naam afdeling]
[Adres bedrijf]
[Postcode] en [Woonplaats]

[Plaatsnaam], [datum]

Betreft: vacature [winkelmedewerkster]

Geachte heer/mevrouw [naam contactpersoon]

Zelfstandig, enthousiast en klantgericht. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Daarom solliciteer ik graag op de functie [winkelmedewerkster] die ik op de site [voorbeeldcurriculum.nl] zag staan. Het functieprofiel door u beschreven spreekt mij aan, omdat er een diversiteit aan werkzaamheden in voorkomt.

Momenteel ben ik werkzaam als verkoopmedewerker bij [naam bedrijf] in [plaatsnaam]. Mijn werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten in de winkel, het bijhouden en bestellen van de voorraad via de computer en het bedienen van de kassa. Omdat mijn jaarcontract waarschijnlijk niet verlengd kan worden, ben ik op zoek naar een andere baan.

Zoals u kunt lezen in mijn uitgebreide cv, beschik ik over de nodige kennis en ervaring, welke nodig is om uw vacature met succes te kunnen invullen. Door mijn collega’s en direct leidinggevende word ik over het algemeen omschreven als, gedreven, sociaal en stipt.

Ik hoop dat mijn enthousiasme voor u aanleiding is om mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

[Jouw naam]
[Adres]

[Postcode] en [Woonplaats]

Bijlage: curriculum vitae
cv.nl