Logistiek medewerker

Voorbeeldbrief sollicitatiebrief voor de functie logistiek medewerker


Onderstaande sollicitatiebrief is een voorbeeld van een sollicitatie n.a.v. een online vacature voor een logistiekmedewerker.

Downloaden voorbeeldbrief via kopiëren en plakken (copy-paste)

 • Kopiëren en plakken is eenvoudige manier om geselecteerde gegevens op deze pagina eenvoudig te kopiëren naar de plaats waar je tekst wilt gebruiken.
 • Selecteer de tekst op deze pagina en kopieer deze via de toetsencombinatie Ctrl + C en plak deze vervolgens via de toetsencombinatie Ctrl + V naar de gewenste locatie.
 • Motivatiebrief

  [Jouw naam]
  [Adres]
  [Postcode] en [Woonplaats]

  [Naam bedrijf]
  Ter attentie van [contactpersoon of naam afdeling]
  [Adres bedrijf]
  [Postcode] en [Woonplaats]

  [Plaatsnaam], [datum]

  Betreft: sollicitatie vacature [logistiekmedewerker]

  Geachte heer/mevrouw [naam contactpersoon]

  Naar aanleiding van uw vacature op [voorbeeldcurriculumvitae.nl] solliciteer ik hierbij naar de functie van [logistiek medewerker]. Na het lezen van de functiebeschrijving dacht ik meteen: dat is een baan voor mij! Graag vertel ik u waarom.

  Zoals u kunt lezen in mijn cv ben ik in het bezit van de eigenschappen en vaardigheden zoals omschreven in de vacature. Ik ben in het bezit van een heftruckcertificaat en heb ruime ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van de zendingen en het aftekenen van vrachtbrieven.

  Momenteel ben ik werkzaam als [magazijnmedewerker] bij een [supermarkt]. In de [vier jaar] dat ik hier nu werk heb ik veel geleerd op het gebied van kwaliteitscontrole. Omdat ik mij verder wil ontwikkelen is het nu tijd voor een volgende stap in mijn professionele carrière.

  Gezien mijn werkervaring denk ik goed te passen in deze functie en word ik dan ook graag door u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

  Met vriendelijke groet,

  [Handtekening]

  [Jouw naam]

  Bijlage: curriculum vitae

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.