Juridisch Secretaresse

Voorbeeld motivatiebrief – Juridisch Secretaresse

Ben je opzoek naar een voorbeeld sollicitatiebrief of motivatiebrief voor een functie als Juridisch Secretaresse? Gebruik dan de onderstaande template als uitgangspunt voor jouw persoonlijke motivatiebrief.

[Jouw naam]
[Adres]
[Postcode] [Woonplaats]

[Naam bedrijf]
Ter attentie van [contactpersoon of naam afdeling]
[Adres bedrijf]
[Postcode] [Woonplaats]

[Plaatsnaam], [datum]

Betreft: Vacature Juridisch secretaresse

Geachte heer/mevrouw [naam contactpersoon]

Na het lezen van uw vacature in de [dagblad/krant] van [datum] en na het bezoeken van uw website ben ik erg enthousiast geworden over de functie Juridisch secretaresse spreken.

Sinds drie jaar ben ik werkzaam als secretaresse bij een financieel adviesbureau. Ondanks het feit dat ik het in mijn huidige functie nog erg naar mijn zin heb ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor en dit is mij erg goed bevallen. De ervaring die ik hier heb opgedaan is goed bruikbaar in de functie van Juridisch secretaresse.

Ik voel mij thuis in een informele werkomgeving met een collegiale sfeer. Ik kan goed zelfstandig functioneren, ben stressbestendig en heb ruime ervaring met Word en Excel.

Gezien mijn interesse in uw bedrijf en mijn enthousiasme voor de functie zou ik graag mijn sollicitatie mondeling toelichten.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

[Jouw naam]

Bijlage: curriculum vitae

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur: