Home

Voor wie is deze website?

Iedereen die opzoek is naar voorbeelden voor het maken van een curriculum vitae (cv) en/of voorbeelden van sollicitatiebrieven en motivatiebrieven is hier op het juiste adres.

Op deze website hebben wij alle belangrijkste onderwerpen samengevat en is dit het ideale startpunt voor het schrijven van jouw sollicitatiebrief en cv.

Maak gebruik van onze voorbeelden voor het schrijven van jouw persoonlijke curriculum vitae (cv) en eventueel bijbehorende sollicitatiebrief of motivatiebrief.

Al onze templates, voorbeelden en sjablonen kun je eenvoudig downloaden. Naast eigen content bieden wij ook templates en voorbeelden aan via onze partners. Wij hopen hiermee te voldoen aan de vraag van al onze bezoekers.

Belangrijk:
Het schrijven van een sollicitatiebrief of motivatiebrief is niet eenvoudig. Het is een creatief proces waarbij het belangrijk is dat jij jouw brief afstemt op de vacature of functie waarop je gaat solliciteren. Gebruik onze voorbeelden dan ook als voorbeelden en gebruik ze als inspiratie voor jouw eigen persoonlijke sollicitatiebrief.

Veel succes en als er iets niet duidelijk is kun je altijd even een mailtje sturen.
cv.nl