Competentiepaspoort: Uitgewerkt voorbeeld

Voorbeeld competentiepaspoort

Bekijk op deze pagina het uitgewerkte voorbeeld van een compententiepaspoort. Laat je inspireren en maak zelf ook je persoonlijke compententiepaspoort als aanvulling op je cv. Succes met solliciteren.

In het competentiepaspoort voorbeeld zijn de volgende competenties uitgewerkt:

  • Klantgericht
  • Oog voor detail
  • Resultaatgericht
  • Kwaliteitsgericht
  • Computervaardigheid

Screenshot competentiepaspoort

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur: