kernkwadranten

Uitgewerkte LinkedIn aanbevelingen – laat je inspireren en schrijf zelf een mooie aanbeveling. [Voorbeelden]

Opzoek naar inspiratie voor het schrijven van een LinkedIn aanbeveling?

Bekijk de voorbeelden op deze pagina en laat je inspireren voor het schrijven een gepaste aanbeveling aan iemand uit je LinkedIn netwerk. In dit artikel hebben we voor aantal type relaties uitgewerkte voorbeelden verzameld.

 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Project leider / Onderzoeker
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Fotograaf / Fotografe
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Marketeer
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Ondernemer
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Creatieve project medewerker
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – coach
 • Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – ConsultantVoorbeeld LinkedIn aanbeveling – Stagebegeleider

Voorbeeld recommendation (aanbeveling) LinkedIn – projectleider / onderzoeker

 • Afgelopen 2 jaar heb ik [naam persoon] leren kennen als een uitstekende projectleider en onderzoeker. Hij blijft bevragen tot hij tot de essentie van het probleem komt, vertaalt dit naar de bijbehorende onderzoeksvraag en de juiste onderzoeksmethodiek. Hij neemt de resultaten niet als vanzelfsprekend maar bekijkt deze kritisch en toetst deze aan de praktijk. [naam persoon] is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment en is daarbij rustig en prettig in de omgang.

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Fotograaf / Fotografe [Template]

 • [naam persoon] maakte prachtige foto’s. Subtiel aanwezig met de mooiste resultaten en waar het kan ook een praatje en interesse hebben over de inhoud van het evenement en de mensen die er zijn. Niet onbelangrijk ook; binnen extreem korte tijd alle resultaten bewerkt aangeleverd.
 • [naam persoon] heeft op een hele leuke en ongedwonge wijze foto’s gemaakt van onze bruiloft. Het resultaat is heel mooi geworden; precies zoals we wilden en dat voor een zeer schappelijk tarief. Voor ons is [naam persoon]een fotografe met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor haar als persoon en haar dienstverlening.
 • [naam persoon] – een fotografe met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Vertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten. [naam persoon] werkt op een zeer professionele wijze, ze pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd werden waren elke keer een cadeau.

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Marketeer

 • Ik ken [naam persoon] als een zeer deskundige, resultaat gedreven digitale marketeer, docent en inspirator. Hij bestrijkt een scala aan expertises waarbij ik zijn talent om content te optimaliseren gericht op effectieve conversie vooral wil uitlichten. [naam persoon] is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment en is daarbij rustig en prettig in de omgang.

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Ondernemer [ Template ]

 • [naam persoon] is een creatieve en enthousiaste ondernemer. Dat straalt hij uit, ook in het vormgeven van zijn maatschappelijke betrokkenheid. In de omgang is [naam persoon] zeer relaxed, heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor hem als persoon en zijn dienstverlening.
 • [Naam persoon] is een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van <bedrijfstak, onderwerp>. Hij is nooit beroerd om enthousiaste en kundige jongeren te koppelen aan organisaties en instellingen en hen de kracht van deze samenwerking te laten ervaren. Alan is professioneel en een groot netwerker!

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Creatieve project medewerker [ Template ]

 • [naam persoon] is een van die zeldzame mensen die zijn fantasie los kan laten op kleine beginnende ideeën en dit ook echt kan omzetten naar concrete plannen en effectieve campagnes. Een out-of-the-box denker pur sang, maar wel een die ervoor zorgt dat eindresultaten haalbaar blijven. [naam persoon] zorgt ervoor dat jouw bedrijf kan opvallen met een bijzondere campagne of doeltreffende en opvallende teksten. In de omgang is [naam persoon] zeer relaxed, heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren.
 • [naam persoon] is in staat om in korte tijd de uitdaging van de ondernemer te begrijpen en vertaalt dit in zeer constructieve ondersteuning. Hij denkt proactief mee in doeltreffende marketingacties. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor hem als persoon en zijn dienstverlening.
 • [naam persoon] is op alle gebieden en op elk moment altijd even professioneel en voegt met zijn drive, creativiteit en grote kennis van zijn vakgebied een extra dimensie toe aan dit project. Je kan altijd op hem rekenen als hij zegt dat hij iets doet, moet leveren of voor elkaar moet krijgen dan is dat ook zo.
 • Creatieve en innovatieve ideëen en kan deze ook goed tot uitvoering brengen in projecten en evenementen. Kan goed schakelen zowel tussen verschillende rollen en taken (brainstorm-opinie-uitvoering-leidinggeven), als in het contact met verschillende mensen en doelgroepen (jongere tot directeur). Prettig, leerzaam en inspirerend om mee samen te werken!

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – coach [ Template ]

 • [naam persoon]heb ik leren kennen als een gedreven , resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach. Enthousiast , flexibele en een prettige gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen en ik graag mee samenwerk. Denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen.
 • [naam persoon] is een ambitieuse collega die zijn werk serieus neemt en met inzet doet. Hij coacht naast zijn cliënten ook collega’s en is bereid hen te ondersteunen met advies. Daarbij put hij uit een uitgebreide ervaring in het werken met en begeleiden van mensen. Hij vindt het prettig om doelstellingen te hebben en daarnaar toe te werken.

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Consultant [ Template ]

 • Energieke aanpakker. Fijn om mee samen te werken. Heeft leuke ideeën voor het opzetten van campagnes. Ook moeilijke onderwerpen maakt hij zo luchtig.
 • [naam persoon] is een enthousiaste, bevlogen en ervaren manager, begeleider, coach en ondernemer. Hij zet zich met veel toewijding in voor zijn opdrachtgevers en werkt hard voor en met jongeren om ze zichtbaar, hoorbaar en serieus genomen te krijgen.

Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – Stagebegeleider [ Template ]

 • Ik heb [naam persoon] leren kennen als een inspirerende stagebegeleider. Ik heb als stagiair de
 • De energie die [naam persoon] uitsttraalt en de kennis die hij overbrengt heeft ertoe geleid waar ik op dit moment sta. [naam persoon]is voor mij een voorbeeld wat je met een dosis energie en enthousiasme kunt bereiken.
 • [naam persoon] is een persoon die in oplossingen denkt! Hij zet zich 100 procent in voor maatschappelijke vraagstukken. Dit weet hij dan ook goed aanpakken met een oplossing die weinigen kunnen bedenken. Zijn bedrijf zorgt al jaren voor succesvol aanpak op maatschappelijk vraagstukken.
 • Creatieve en innovatieve ideëen en kan deze ook goed tot uitvoering brengen in projecten en evenementen. Kan goed schakelen zowel tussen verschillende rollen en taken (brainstorm-opinie-uitvoering-leidinggeven), als in het contact met verschillende mensen en doelgroepen (jongere tot directeur). Prettig, leerzaam en inspirerend om mee samen te werken!
 • [naam persoon] is een persoon die in oplossingen denkt! Hij zet zich 100 procent in voor maatschappelijke vraagstukken. Dit weet hij dan ook goed aanpakken met een oplossing die weinigen kunnen bedenken. Zijn bedrijf zorgt al jaren voor succesvol aanpak op maatschappelijk vraagstukken.
 • [Naam persoon] is een gedreven en enthousiast persoonlijkheid die mensen in beweging krijgt. Daarbij spreekt hij de taal van de jongeren, de taal van professionals en de taal van beleidsmedewerkers. Tijdens succesvolle dag van de jongerenparticipatie kwam dit samen; professionals, jongeren en ambtenaren praten niet meer over elkaar maar met elkaar.

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

 • Opmerkingen;
 • Kritische feedback;
 • Tips;
 • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van onze content te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Bronnen:

Voor het schrijven van de artikelen is er gebruikt gemaakt van verschillende bronnen. Bekijk de complete lijst op onze bronnen pagina voor meer informatie.