Voorbeeld LinkedIn aanbeveling – (eind)redacteur [ Template ]

kernkwadranten

Opzoek naar inspiratie voor het schrijven van een LinkedIn aanbeveling? Gebruik de onderstaande voorbeelden als inspiratiebron voor het schrijven van een mooie en handige aanbeveling.

  • <Naam persoon> is een veelzijdige (eind)redacteur die ook van complexe onderwerpen altijd heldere en goed leesbare verhalen weet te maken. Ook bij interne publicaties toont hij de journalistieke scherpte van een buitenstaander. Daarbij is bekwaam in het redigeren van artikelen en het coachen van andere redacteuren en/of collega’s.
  • <Naam persoon> maakt een scherpe, doordachte analyse van de communicatieboodschap en weet die te vertalen naar creatieve, vlot leesbare teksten. <Naam persoon> is ook een scherpe eindredacteur die precies weet wat een tekst nodig heeft. Ook kan hij zich uitstekend verplaatsen in zijn doelgroep. Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking. is een fijne collega en vooral ook een fijn mens. Altijd open en eerlijk, iemand die geen blad voor de mond neemt. <Naam persoon> is: bevlogen, enthousiast, kritisch, scherp, doortastend en sociaal.
  • <Naam persoon> bijt zich vast in de materie, is nieuwsgierig, scherp en soms een beetje eigenwijs. is een fijne collega met een goed gevoel voor humor!
  • Ik heb veel van geleerd en kijk met plezier terug op onze samenwerking

Lees ook:

Eenvoudig zelf een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren? Download 160 voorbeeldvragen in verschillende categorieën. Lees verder...

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Tips;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van onze artikelen te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Bronnen:

Voor het schrijven van de artikelen is er gebruikt gemaakt van verschillende bronnen. Bekijk de complete lijst op onze bronnen pagina voor meer informatie.

Lees ook:

Eenvoudig zelf een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren? Download 160 voorbeeldvragen in verschillende categorieën. Lees verder...

Overzicht van populaire artikelen:Eenvoudig zelf een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren? Download 160 voorbeeldvragen in verschillende categorieën. Lees verder...

54 fantastische & persoonlijke vragen om iemand echt te leren kennen!

28 vragen om elkaars persoonlijkheid beter te leren kennen!

6 slimme vragen die je jezelf iedere dag moet stellen om je carrière succesvol te maken.

3 eenvoudige vragen die de meest succesvolle mensen gebruiken om hun dromen te realiseren!