Solliciteren November 2015 – Anoniem solliciteren

De afgelopen week is er veel geschreven en gesproken over Anoniem solliciteren. Het idee van anoniem solliciteren is voorgesteld door de Arnhemse Partij van de Arbeid-fractie. Het voorstel is vrij eenvoudig: sollicitaties behandelen zonder vermelding van de voor- en achternaam van de sollicitant. Voor meer informatie hebben wij een kort overzicht gemaakt van aantal relevante artikelen die hierover informatieve achtergrond informatie geven.

Anoniem solliciteren bij Gemeente Den Haag.

Anoniem solliciteren bij alle gemeentes in Nederland.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur: