Hoeveel verdient een fysiotherapeut assistent per maand in 2014?

salaris voorbeeld

Salarisindicatie voor het beroep fysiotherapeut assistent

Een fysiotherapeut assistent verdient gemiddeld per maand een salaris van €2.829 (bij een 40 urige werkweek). Uiteraard is het salaris afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, ervaring, netwerk en hoe jij jezelf weet te verkopen.

Belangrijk: Het gemiddelde salaris is een indicatie van informatie die momenteel beschikbaar is via verschillende bronnen waaronder het CBS. De informatie op deze pagina geeft alleen een indicatie en is ter informatie. Je uiteindelijke salaris wordt bepaald door de overeenkomst (arbeidscontract) wat jij en de werkgever overeenkomen.Succes met solliciteren.

Download 45 uitgewerkte gedragscompetenties

Ben je opzoek naar inspiratie voor je sollicitatiebrief, CV of social media profiel? Met deze uitgewerkte gedragscompetenties heb je voldoende inspiratie voor het optimaliseren van jouw brief, cv of profiel. Het rapport bestaat uit alle belangrijkste competenties van deze site in een handig en overzichtelijk PDF-rapport.