Voorbeeld eerste alinea sollicitatiebrief

Opzoek naar een eerste alinea van jouw sollicitatiebrief?

Bekijk de gratis voorbeeld sollicitatiebrieven op deze site en gebruik deze voorbeeldbrieven of alinea’s uit deze voorbeeld sollicitatiebrieven. Maak het jezelf niet te moeilijk en gebruik voor de eerste en laatste alinea altijd een van de standaard voorbeelden.

Gebruik de navigatie op deze site om naar de gewenste sectie te gaan. Downloaden van voorbeelden kan eenvoudig via de linkjes op de pagina’s.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:


Veel succes met het schrijven van jouw sollicitatiebrief.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.