Voorbeeld aanhef sollicitatiebrief

Opzoek naar voorbeeld aanhef voor een sollicitatiebrief?

Bekijk de gratis voorbeeld sollicitatiebrieven op deze site en gebruik kies de aanhef voorbeeld voor jouw eigen briefhoofd. Je kunt natuurlijk ook een complete voorbeeld sollicitatiebrief downloaden en deze verder aanpassen naar jouw specifieke situatie.

Onder de download-sectie vind je ook nog overzichten van voorbeeld openingszinnen en afsluitingen voor een sollicitatiebrief. Doe er je voordeel mee.

Gebruik de navigatie op deze site om naar de gewenste sectie te gaan. Downloaden van voorbeelden kan eenvoudig via de linkjes op de pagina’s. Naast voorbeeldbrieven
kun je ook voorbeeld cv’s downloaden.

Veel succes met het schrijven van jouw sollicitatiebrief.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.