Betekenis / definitie van het woord sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief / motivatiebrief

Een brief waarin je het bedrijf vraagt om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Een sollicitatiebrief schrijf je om jezelf te presenteren aan een (toekomstige) werkgever. Meestal wordt er een curriculum vitae (cv) meegestuurd. Een sollicitatiebrief wordt vaak geschreven naar aanleiding van een vacature.

cv.nl

Competenties, vaardigheden en kwaliteiten als onderdeel van je curriculum vitae (CV) of competentiepaspoort

Gebruik competenties en de daarbij behorende vaardigheden en kwaliteiten bij het schrijven van jouw persoonlijke competentiepaspoort, sollicitatiebrief en/of curriculum vitae. Ook kun je competenties gebruiken voor het optimaliseren van je cv of social media profiel (e.g. LinkedIn).

Direct aan de slag met competenties

Met behulp van onze uitgewerkte competenties inspiratielijst kun je direct aan de slag met het toevoegen van jouw persoonlijke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten. Download het gratis inkijk-exemplaar om een idee te krijgen hoe deze competentielijst en templates je kunnen helpen. Je kunt dan altijd nog besluiten om de volledige lijst te bestellen.

Selecteer je download voorkeur:

De bestanden zijn direct na het afronden van de bestelling beschikbaar voor gebruik.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.