Voorbeelden van quotes, lijfspreuken en motto’s m.b.t. denken in mogelijkheden!

Quotes m.b.t. het onderwerp “denken in mogelijkheden”

Ben je opzoek naar een leuke quote of lijfspreuk met betrekking tot het onderwerp “denken in mogelijkheden”? Op basis van een online-onderzoek en een uitgebreide analyse hebben wij een serie quotes, lijfspreuken en motto’s voor jou verzameld in een handig overzicht.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:

Wij hebben ons best gedaan om de leukste voorbeelden van quotes, lijfspreuken, oneliners en citaten te verzamelen. Heb jij nog een leuke toevoeging, plaats deze dan in de comments.

Quotes en lijfspreuken m.b.t. het thema “denken in mogelijkheden”.

Never let the odds keep you from doing what you know in your heart you were meant to do. H. Jackson Brown, Jr.
Do one thing every day that scares you. Eleanor Roosevelt
Two roads diverged in a wood, and I… I took the one less traveled by, and that has made all the difference.” Robert Frost
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. Mark Twain
Only those who dare to fail greatly can ever achieve greatly. Robert F. Kennedy

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:


Synoniemen voor motto zijn:
uitdrukking, lijfspreuk, oneliner, zinspreuk, citaat, beweegreden, kernachtig gezegde, leus, thema.

Indien bekend hebben wij de bron van de quote vermeld. Aanvullingen of verbeteringen ontvangen wij graag via mail.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur: