Motivatiebrief – vacature tandartsassistente

Motivatiebrief – vacature tandartsassistente

Ben je opzoek naar een voorbeeld van een sollicitatiebrief / motivatiebrief voor de functie als tandartsassistente? Onderstaande standaardbrief kun je eenvoudig gebruiken als startpunt voor jouw eigen persoonlijke brief.

[Jouw naam]
[Adres]
[Postcode] en [Woonplaats]

[Naam bedrijf]
Ter attentie van [contactpersoon of naam afdeling]
[Adres bedrijf]
[Postcode] en [Woonplaats]

[Plaatsnaam], [datum]

Betreft: vacature tandartsassistente

Geachte heer/mevrouw [naam contactpersoon]

Met belangstelling las ik de advertentie in [dagblad / krant / magazine] van [datum] jl., waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een [functienaam].

Sinds enkele weken heb ik mijn opleiding als tandartsassistente met goed gevolg afgelegd. Binnen deze opleiding heb ik een relevante stage gelopen gedurende 10 maanden. Tijdens deze stage heb ik geleerd welke verantwoordelijkheden er komen kijken bij het werken in de gezondheidszorg en hoe belangrijk het is om de administratie goed te onderhouden.

Behalve dat ik breed inzetbaar ben, ben ik daarnaast ook zelfstandig en punctueel. Bovendien
beschik ik over goede sociale vaardigheden en ben ik bereid, mocht het nodig zijn, om overuren te maken.

Graag wil ik met u en uw organisatie kennis maken en zie uw uitnodiging voor een persoonlijk gesprek dan ook met veel interesse tegemoet.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

[Jouw naam]

Bijlage: curriculum vitae


Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren op handigevragen.nl.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Tips;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van handigevragen.nl te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Succesvol solliciteren met het competentiepaspoort

Een competentiepaspoort is een aanvulling op je CV waarin je specifieke competenties inclusief bijbehorende vaardigheden en kwaliteiten benoemt. Download de gratis inkijk-versie van het competentiepaspoort om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Met de premium download kun je direct aan de slag met het make van je persoonlijke competentiepaspoort met behulp van 44 uitgewerkte competentie voorbeelden.

Kies hier je download voorkeur:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.